Betalen

De betaalmethodes bij Boekgoed.nl

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:
    * Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
    * iDEAL is bij Boekgoed.nl volledig gratis en u krijgt 2% betalingskorting.

Wij zien graag dat nieuwe klanten hun eerste order betalen met I-Deal.

Op rekening

U kunt na uw eerste order er ook voor kiezen om op rekening te kopen. U kunt dan zelf overmaken met een betalingstermijn van 14 dagen of heel gemakkelijk middels een automatisch incasso op 30 dagen.

Factuur             

Al uw bestellingen/facturen slaan wij digitaal op zodat u deze altijd vanuit uw account kunt opvragen, bekijken of printen.

https://www.boekgoed.nl/mijn-boekgoed/orders

Terugbetaald worden i.v.m. beschadigd boek of retourneren

Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen zullen wij deze valideren. Op dat moment krijgt deze een retour-ordernummer, deze is terug te vinden als u bent ingelogd onder mijn account/ retouren. Hier vindt u een overzicht van uw retourorder(s). In het geval van een beschadigd boek(en) of manco's graag contact opnemen via

[email protected]

Terugbetaald worden i.v.m. recht van retour order

U heeft een retourorder gemaakt van boeken waar u recht van retour op heeft. In ons magazijn wordt deze order gecontroleerd en mits geen bijzonderheden goedgekeurd. Op dat moment is uw retourorder een credit geworden. Doet u binnen dertig dagen een nieuwe bestelling dan kunt u de openstaande credit in de bestelling verwerken, na dertig dagen gaan wij over op uitbetalen van de credit.