Verzendinformatie


Vóór 11:00 uur besteld, overmorgen in huis
Wanneer u op werkdagen vóór 11:00 uur een bestelling heeft geplaatst, wordt uw order nog dezelfde dag aangeboden aan het CB. Dit is wel afhankelijk van de order grote en het wel of niet uitprijzen van de boeken. Heeft u geen CB aansluiting, dan versturen wij via DHL.

Verzending naar Belgie
Wij verzenden ook naar België, hieraan kunnen wel extra kosten verbonden zijn.

Volg uw order
Zodra Boekgoed uw order overdraagt aan het CB kunt u deze volgen in het CB-systeem. Wordt uw order via DHL verstuurt dan ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail. U ontvangt bovendien een traceercode waarmee u uw zending kunt volgen.

Verpakken 

Normaal gesproken verpakken wij onze boeken in CB- of gelijkwaardige dozen, grote orders leveren wij ook wel in palletdozen uit. Wilt u geen leveranties in een palletdoos? Laat het ons weten op [email protected]l

Verzendkosten

Verzending binnen Nederland
Deze is gratis voor verzending binnen Nederland.

De orderkosten zijn afhankelijk van uw accounttype, brons, zilver of goud. Bij brons heeft u een franco zending vanaf € 75,-. Bij zilver € 150,- en goud € 300,- exclusief BTW. De kleine order kosten voor het bronzen pakket zijn € 7,50. Bij zilver € 10,- en goud € 12,50.

Verzending naar België

De verzend- en orderkosten voor België zijn via het CB het zelfde als voor Nederland. Deze zijn gratis voor verzending binnen Nederland en België. De orderkosten zijn afhankelijk van uw accounttype, brons, zilver of goud. Bij brons heeft u een franco zending vanaf € 75,-. Bij zilver € 150,- en goud € 300,- exclusief BTW. De kleine order kosten voor het bronzen pakket zijn € 7,50. Bij zilver € 10,- en goud € 12,50. Als wij verzenden naar België via een andere vervoerder dan het CB, zijn wij genoodzaakt om ongeacht de order grote een toeslag van € 12,50 te hanteren.

Bijzondere omstandigheden

Uw order wordt met zorg verpakt. Mochten de artikelen tijdens het transport onverhoopt toch beschadigingen hebben opgelopen, dient u dit binnen 24 uur na ontvangst te melden. 

Wanneer een door u besteld artikel uitverkocht blijkt te zijn, storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening bij een I-Deal betaling en verrekenen het bij kopen op rekening.