Voor Mama

Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 80
Afmetingen: 125x170x13
Verschijningsdatum: Mei 2021
EAN: 9789000377220

Adviesprijs (incl btw)

€ 7,99

Omschrijving

Uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je moeder


Voor mama, een boekje over ons is een mooi vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alle bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd.


Bestsellerauteur Elma van Vliet helpt je met creatieve opdrachten, grappige multiplechoicevragen en ruimte voor foto’s en aandenkens bij het maken van jullie persoonlijke bundeling van hoogtepunten, slappe lach-momenten en onvergetelijke anekdotes.


Voor mama is een eenvoudige, originele en creatieve manier om je moeder te laten weten hoe onmisbaar zij voor je is. Het resultaat is een prachtige basis voor heerlijke gesprekken met je moeder over toen, nu en later. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren.


Ook in deze serie: Voor mama, Voor papa, Voor oma, Voor opa, Voor mijn zus(je), Voor mijn broer(tje) en Voor een lief vriendinnetje.


Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Toen ze in 2001 te horen kreeg dat haar moeder ernstig ziek was, realiseerde ze zich dat er nog zoveel vragen waren die ze haar wilde stellen. Daarom maakte zij het boek Mam, vertel eens. Door het maken van dit boek ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Haar boeken en non-boeken staan bekend om de mooie vormgeving, de inspirerende vragen en de gesprekken die erdoor ontstaan. Wereldwijd zijn er nu meer dan vier miljoen mensen die met de hulp van Elma hun eigen verhalen schrijven. Zie ook www.elmavanvliet.nl