Van bouillon tot soep

Uitgeverij: Manteau
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Ramsj
Aantal Pagina's: 160
Afmetingen: 205x255x19
Verschijningsdatum: Augustus 2020
EAN: 9789022337158

Adviesprijs (incl btw)

€ 6,99

Omschrijving

Bouillon is het geheim van een goede soep.

Daarom begint Van bouillon tot soep met de basis. Toegegeven, bouillon zelf maken vergt tijd, maar die tijd heeft de bouillon nodig, niet jij. En het is zeker geen verloren tijd, want in de praktijk ben je met meer dan één maaltijd bezig. Je maakt gebruikt van restjes – afsnijdsels van groenten, botten, graten… – dus zero waste is hier geen loos begrip.
Bouillon is een heerlijke basis voor sauzen en stoofpotjes. En gezond is het
ook: bouillon zit vol essentiële voedingssto en – collageen, aminozuren,
mineralen, spoorelementen. Het is bijvoorbeeld bewezen dat kippensoep
helpt wanneer je zwaar verkouden bent.
Met de zes bouillons in dit boek – twee groentebouillons, kippenbouillon,
runderbouillon, visbouillon en zeewierbouillon – kun je de heerlijkste
soepen bereiden: knolselderij-venkelsoep, zomerse boerensoep, kippensoep
met pasta, echte borsjtsj, Thaise krabsoep met citroengras, misosoep
met twee soorten paddenstoelen…
Klassiekers en verrassende recepten voor alle seizoenen,
mét foto’s waaruit je de soep zo zou willen oplepelen.