De sessies

Uitgeverij: Ambo|Anthos
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Ramsj
Aantal Pagina's: 288
Afmetingen: 136x215x27
Verschijningsdatum: Juli 2020
EAN: 9789026352775

Adviesprijs (incl btw)

€ 8,99

Omschrijving

De sessies van Carla de Jong is het langverwachte vervolg op de bestseller In retraite. Luc, Ola, Dee en Sonja hebben elkaar ontmoet tijdens een vind-jezelfretraite in Friesland, die geleid werd door een goeroeachtige coach, Catherine Richardson. Na de retraite hebben ze zich van haar afgekeerd. Ze verwijten Catherine de dood van het vijfde groepslid, Brad, en betichten haar van belangenverstrengeling.


Vijf jaar na de retraite komen de vier overgebleven groepsleden weer bij elkaar. Hun trauma’s blijken verre van verdwenen en twee van hen besluiten tóch de hulp van Catherine weer in te roepen. De komst van hun voormalige coach leidt tot een machtsstrijd die hoog oplaait. Er gaat meer stuk dan coaching kan helen.


Carla de Jong levert opnieuw een spannende goodread van hoog niveau af. Helder geschreven, met een intrigerende plot, helemaal van nu!


'Lekkere pageturner' – JAN


'Verandering tot stand brengen bij gekwetste mensen is een stroperig proces. Dat beschrijven in romanvorm geen sinecure. Het is De Jongs verdienste dat De sessies driehonderd bladzijden lang boeit.' – De Telegraaf