Suikerfiguren

Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Ramsj
Aantal Pagina's: 192
Afmetingen: 223x271x21
Verschijningsdatum: September 2014
EAN: 9789048310159

Adviesprijs (incl btw)

€ 3,99

Omschrijving

Heeft u iets te vieren met familie en vrienden? Verras dan eens een heel speciaal iemand met een zelfgemaakte en prachtig versierde taart. Breng uw taarten tot leven met behulp van de modelleertechnieken van de getalenteerde sugarcrafter Carlos Lischetti. - 14 prachtige feesttaarten met stap-voor-stapfoto's en duidelijke uitleg - Snelle en eenvoudige minitraktaties bij elk project, perfect voor presentjes en goodiebags - Een zeer fraai uitgevoerd boek voor sugarcrafters van alle niveaus De professionele en toch toegankelijke stijl van Carlos maakt het modelleren heel eenvoudig. Ook al heeft u nog geen enkele ervaring, u leert gegarandeerd hoe u schitterende, perfect afgewerkte figuren maakt. Bovendien vindt u bij elke taart een miniproject, zoals koekjes met glazuur, minicakejes en cakepops, die na het feest aan de gasten kunnen worden meegegeven. Carlos Lischetti's passie voor taartdecoratie en patisserie begon al meer dan twintig jaar geleden. Als jongetje beleefde Carlos zijn gelukkigste momenten in de keuken van zijn ouderlijk huis in Rosario, Argentinië. Hij bakte er taarten voor de hele familie en experimenteerde met het maken van decoraties van rolfondant. Zijn nieuwsgierigheid groeide en hij volgde diverse decoratiecursussen. Zo maakte hij kennis met allerlei modelleertechnieken, die hij zich al snel eigen maakte. Hij maakte van zijn hobby zijn beroep, dat hij uitoefende in Rosario. Maar Carlos wilde verder en stortte zich op nog meer cursussen, deze keer ook in Londen en Parijs. Carlos heeft zijn eigen persoonlijke stijl ontwikkeld, waardoor al zijn figuren er uniek uitzien. Hij heeft de hele wereld over gereisd en artikelen geschreven voor diverse tijdschriften op het gebied van sugarcraft en taartdecoratie. Inmiddels is hij nagenoeg overal bekend en een grote naam op het gebied van de kunst van sugarcraft. Tegenwoordig geeft hij les op een aantal internationale scholen, waaronder Squires Kitchen International School in Farnham, Surrey (Engeland).