Hart op drift

Uitgeverij: Uitgeverij Ellessy
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Ramsj
Aantal Pagina's: 264
Afmetingen: 127x203x25
Verschijningsdatum: Februari 2011
EAN: 9789086601486

Omschrijving

GERDA VAN WAGENINGEN
HART OP DRIFT familieroman
ISBN 978-90-8660-148-6
Prijs: 16,95 logo EllessyRelax
Verschijnt maart 2011

Nog maar kort geleden is Anaïs bevallen van een tweeling, als ze op een vreselijke dag ontdekt dat haar man een einde heeft gemaakt aan zijn leven. Haar leven bestaat vanaf dat moment uit enkel zorgen. Ze mist haar man, heeft geen antwoord op de verbijsterende vraag: waarom? Ze loopt aan de lopende band tegen allerlei problemen aan. De zorg voor de tweeling rust nu helemaal op haar. De nabestaandenuitkering is onvoldoende om van te leven en het ergste van alles: haar schoonouders verwijten haar, dat hun zoon zo ongelukkig was dat hij zelf voor de dood koos.
Maar Anaïs beseft, dat haar kinderen haar nodig hebben en daaruit put ze de kracht om verder te gaan, alle zorgen onder ogen te zien en te proberen toch weer een waardevol leven op te bouwen. Er blijken toch mensen te zijn, die haar nog kunnen laten lachen.

Gerda van Wageningen heeft sinds 1979 reeds 95 romans geschreven. Ze woont al ruim 35 jaar in de Hoeksche Waard en werd in 2005 benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau.

De pers over Gerda van Wageningen:
?Boeiend, eigentijds,zeer realistisch, levensecht, informatief??
(Marian Verstappen voor Biblion)
?Ze is geëvolueerd van een echte streekromanschrijfster tot een auteur van familieromans in een eigentijds kader?. (Alicia Grob voor Biblion)
?Na ruim 80 romans geschreven te hebben behoeft de schrijfster geen verdere introductie meer.? (H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion
?Het is verbazingwekkend hoe de in dit genre razend populaire schrijfster steeds weer nieuwe actuele thema?s in haar boeken verwerkt.Aanrader voor liefhebbers van eigentijdse familieromans.? (M.Willard voor Biblion)
?De bekende vlotte manier van schrijven van de auteur maakt het boek makkelijk leesbaar?. (H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion)

Gerda van Wageningen behoort tot de 5 meest uitgeleende auteurs!!!